Verhuur Keet

De Keet is voor een aantrekkelijke prijs te huur. De ruimte leent zich bijzonder voor verjaardagen en jubilea, maar is ook zeker geschikt voor bijvoorbeeld het houden van vergaderingen of het geven van cursussen. Wel vragen we van huurders (en hun gasten) dat zij zich zodanig gedragen dat geen (geluids)overlast voor de buurt en buren ontstaat. Net als thuis dus.

Per maart 2017 is de prijsstructuur gekoppeld aan het aantal uren verhuur, en niet aan bepaald dagdelen. De prijzen vindt u hieronder.

Prijzen verhuur

Verhuureenheid* Leden Niet-leden**
4 uur € 35 € 45
5 uur € 40 € 55
6 uur € 45 € 65
7 uur of langer € 50 € 75

*Regelmatig gebeurt het dat De Keet wordt gehuurd voor de duur van de activiteit, en men later vraagt of het mogelijk is om al eerder op te bouwen of spullen neer te zetten. Dat kan uiteraard, maar de huurperiode beslaat in dat geval het hele tijdvak waarbinnen u hiervoor toegang heeft tot De Keet.

**Niet-leden die De Keet vaker willen huren, kunnen ook ‘Vriend van De Keet’ worden. Dit donateurschap kost € 10 per jaar en geeft bij het huren van De Keet recht op € 10 korting op de huurprijzen die gelden voor niet-leden. Ook directe familie van onze leden, die bij het huren van De Keet profiteren van ledenkorting, nodigen we graag uit om ‘Vriend van De Keet’ te worden. Uw bijdragen maken het voortbestaan van deze unieke locatie mogelijk! 

Lees hier de Huurvoorwaarden