Verhuur Keet

De Keet is voor een aantrekkelijke prijs te huur. De ruimte leent zich bijzonder voor verjaardagen en jubilea, maar is ook zeker geschikt voor bijvoorbeeld het houden van vergaderingen of het geven van cursussen. Wel vragen we van huurders (en hun gasten) dat zij zich zodanig gedragen dat geen (geluids)overlast voor de buurt en buren ontstaat. Net als thuis dus.

De prijsstructuur is gekoppeld aan het aantal uren verhuur. De prijzen vindt u hieronder.

Prijzen verhuur

Verhuureenheid* Leden Niet-leden**
4 uur € 35 € 45
5 uur € 40 € 55
6 uur € 45 € 65
7 uur of langer € 50 € 75

*Regelmatig gebeurt het dat De Keet wordt gehuurd voor de duur van de activiteit en men later vraagt of het mogelijk is om al eerder op te bouwen of spullen neer te zetten. Dat kan uiteraard, maar de huurperiode beslaat in dat geval het hele tijdvak waarbinnen u hiervoor toegang heeft tot De Keet.

**Niet-leden die De Keet willen huren, kunnen ook ‘Vriend van De Keet’ worden. Dit donateurschap kost € 10 per jaar en geeft bij het huren van De Keet altijd recht op € 10 korting (op de huurprijzen die gelden voor niet-leden). Huurt u De Keet dus vaker in een jaar, dan levert dit een aardige korting op. Ook directe familie van onze leden, die bij het huren van De Keet profiteren van ledenkorting, nodigen we graag uit om ‘Vriend van De Keet’ te worden. Uw bijdragen maken het voortbestaan van deze unieke locatie mogelijk! 

Klik hier voor de Huurvoorwaarden en het reserveringsformulier